Locaties

Naast het verzorgen van partijen op locatie, is Xiom de vaste catering van Villa Oldenhoff en medeverantwoordelijk voor de exploitatie van De Witte Dame.

Villa Oldenhoff

De productieruimte van Xiom bevindt zich bij de bijzondere locatie Villa Oldenhoff in Abcoude, midden in de polder aan de rivier de Holendrecht, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam. Als vaste catering van deze locatie is er een bijzondere samenwerking ontstaan tussen de beide bedrijven.

Ga naar Villa Oldenhoff

De Witte Dame

Het oude station van Abcoude (1843) is nieuw leven ingeblazen. Een bijzonder boutique hotel aan de rand van Abcoude met uitzicht op het fort van Abcoude en de Mondriaan molen, is het resultaat van een unieke samenwerking.

Ga naar De Witte Dame

Fort Nigtevecht Abcoude

Een unieke locatie tussen Abcoude en Nigtevecht midden in de natuur. Het fort is onderdeel van de stelling van Amsterdam en is onderdeel van diverse mooie wandel- en fietsroutes. In de weekenden is het fort geopend voor passanten en is er de mogelijkheid het fort te verkennen en tussendoor te genieten van lekkere koffie en onze huisgemaakte taarten.

Ga naar Fort Nigtevecht Abcoude

gevoel_1