Food
Xiom Food & Events werkt uitsluitend met dagverse en eerlijke producten van de hoogste kwaliteit. Met veel passie creëert Simon met zijn team van deze producten mooie en smaakvolle gerechten.
Voor elke cateringopdracht bespreekt Simon met de opdrachtgever welke producten en welke manier van presenteren het beste past bij de gelegenheid.
Alle specifieke wensen en details van de dag worden vervolgens verwerkt in een op maat gemaakte offerte, die zo goed mogelijk aansluit bij de vraag. Kijk verder voor een indicatie van de mogelijkheden.
Lunch
Een privélunch bij u thuis of een zakelijke lunch op kantoor, Xiom verzorgt dit tot in de puntjes. Het leveren van lunch- of picknickboxen behoort tevens tot de bespreekbare opties.
Ter inspiratie:
- tartines van ciabatta met een rillette van makreel, kappertjes en kervel
- bruschette met buffelmozzarella, parmaham en salie uit de oven
- kort gegrilde tonijn met een frisse dressing van citroen, oregano en munt
High Tea
Huisgemaakte zoete en hartige hapjes en verscheidene soorten verse thee resulteren in de perfecte high tea voor vriendinnen of familie.
Ter inspiratie:
- kleine citroentaartjes & sinaasappel-amandelfriandises
- traditionele sandwiches of goed belegde mini-bolletjes
- mini-quiches van gerookte zalm met foreleitjes
Borrel
Xiom verzorgt een borrel op kantoor, een feestelijke borrel thuis of een huwelijksreceptie. Dit kan inclusief dranken, materialen en personeel als totaalconcept. De keuze aan happen en amuses met bijbehorende dranken is zeer uitgebreid.
Ter inspiratie:
- crostini met gekonfijte eend en een appeltje in calvados
- gamba met frisse dille-bieslooksaus en citroenkruim
- gegrilde groene asperges in een glaasje met parmezaanmayonaise
Diner
Of het nu gaat om een luxe 6-gangen dinner voor 8 personen, een gezellig amusediner voor 50 gasten of een uitgebreid buffet voor 100 man, u bent bij Xiom aan het juiste adres. Met alle bijbehorende details realiseren wij wat u wenst.
Ter inspiratie:
- licht gebonden schuimige linzensoep met gebakken langoustines
- gebakken filet en gekonfijt pootje van wilde eend met een risotto van bospaddenstoelen
- kruidig gepocheerde peer met huisgemaakt gemberijs
On Tour
Bent u met de band op tour of met het hele orkest een week op locatie aan het repeteren, wij reizen graag met u mee. Ook dan maakt Xiom uitsluitend gebruik van mooie en verse producten. Als variatie in het buffet doen we elke dag een ander land aan, een culinaire reis rond de wereld.
Ter inspiratie:
- Indiase kipcurry met kousenband, huisgemaakte pruimenchutney en papadums
- Amerikaanse burgers met baked patatoes, coleslaw en ceasar salad
- Marrokaanse couscous met merquez en pittige groenteschotel uit de oven